Sunday, September 19, 2010

Wedding checklist as at 19Sept10

Belum start pun buat checklist..tapi mem"book nye sudah begitu galak. belum ada rasa nak buat la sbb bnyak tak setel and belum copy checklist. Mungkin November ni kena tunang jugak. orang2 tua sudah bising.Plan awal xnak tunang..ish.

Yang dah setel booking

  • Videographer
  • Photographer
  • Bridal boutique
  • Dewan
Yang i rasa major thing belum setel
  • Legal stuff-borang, HIV, tempah tok kadi--kena buat lewat2 skit kan.So rileks dulu
  • Kursus kahwin belum pergi..Tak sure nak gi JB or KL tapi nak pergi berdua.
  • Favours belum fikir ape2
  • Majlis tandang langsung xda preps lg. hehe.
  • Caterer..macam minat Mutiara Catering..mcm nak book je jugak sbb next year mst naik harga. nak tggu pameran pengantin..alahai..bulan depan je. baiklah saya tunggu.
  • Hantaran yilek. 5 balas 7 sudah..
  • Baju nikah to tempah where...
  • disebabkan tangan maybe akan xcantik sbb kena air panas, kena cari henna designer yang best. hehe
  • Self-pampering session.urgh
  • To slim down kasi pinggang 26 wuw
Ok kot..8 bulan lg..

ps: Barang kemas, him nak beli kat Kedai Nyonya Jalan Dhoby JB. kata makciknye, turun temurun beli kat situ so macam nak keep the tradition la.Nyonya tu sihat je ek. Tokey kedai emas slalu pjg umur lah..Musnah impian nak beli kt Habib, K.M Oli Muhamed.....takpelah redha je.

2 comments:

Nora a.k.a Aira said...

masih sempat lagi dear chayok !!

nuptiles said...

nora terima kasih...chaiyok juge.hehe