Saturday, October 9, 2010

CD Zikr as goodies to guest


Ada tak org pernah buat...

Macam nak buat tapi wonder adakah ia menyalahi hak copyright?Obviously la kan ..

Sebab cadangnya nak burn sendiri CD's zikr munajat yg selalu tayang di Astro Oasis. Bolehla diorang dengar dalam kereta bila time nak dengar(lah).

Then buat casing yang cantik.

ps: Masa I got good grades for PMR, my Pak Lang(arwah) give me a really...moving present. he gave Tafsir Al-Quran and CD Zikir.

Semasa dia pergi menemui Ilahi, i was thinking about him a lot...And terfikir how concern he is about his nephew. Sampai sekarang i kept the tafsir, tapi CD dah rosak.

*found some of the DIY CD case here and this consideration

*hurm jumpa this site about cheap idea of wedding favor



2 comments:

SyimaSyaz said...

hye..
good idea tp itu lah masalahnya takut kena saman ke =P
unless kalau beli cd tu..tp...cost..

nuptiles said...

syimasyaz : tulaa tak selamat la. takmungkin la kdpnkk nak tangkap tp morally, xbaik la..hehe.. takpelah, terpaksa lupakan hasrat..hehe.