Friday, August 27, 2010

Caterer yang ditarget sudah musnah...

Takdelah musnah ape..cuma dah revise harga additional Rm1k...To me, thats a lot lah..Kalau naik Rm500 tak ape lg kot.Hurm sekarang dah resah lah cari catering. Dulu dok aim tu je and harap janganlah naik harga sampai i kahwin..Tup2 tgok kat Majalah Pengantin tadi..dah naik..

I had a bad feeling pun sebab last week check on their website, kat tab harga pakej keluar " price under revision" ke apetah.. More or less camtulah..

SO sekarang nak aim caterer lainlah.

ps: Overnye saya....padahal kalo ikutkan murah lg lah caterer tu.Oh btw, caterer tu marhaba. hehe.

pss: Disebabkan guna duit sendiri camnilah jadinya. InshaAllah walaupun harga bukanlah Rm14 per pax ataupun catering Pak Engku or Man Manah, saya akan pastikan makanan sedap.





My friend send me this mouth watering email. Pfft...dahlah i gila murtabak. Biasa beli kat pasar malam 2 keping utk i sorang je. haha patutlah gems..

ps lagi: Siapa ada tengok video kt FB ttg ikan pari lahirkan baby pari? Macam manusia kot. I tak tgok habis.. I think sejak tgok tu, my boyfy xnak makan pari. Even tgok i makan pari pun dia xleh. Tapi pari sedap..


8 comments:

ZARA said...

i rasa ada tgk kot. yang kat pengkalan balak eh? yang ada a bunch of idiots dok tgk baby2 pari to drop one after another and did nothing?

Nora a.k.a Aira said...

its ok dear, katering tak terkenal asalkan sedap. btw i pun gula murtabak tau =)

nuptiles said...

zara : u, tak taula pengkalan balak ke ape..aah yg cucuk2 perut pari tu kasi keluar baby..ee kesian kot.but i think pari tu pun dah mati..duduk kt darat, boleh ke dia hidup.tak bergerak pun.

Nora: Yah yang penting sedap kan..Oh really suke murtabak. best thing ever kan.kalo kuah kari dia sedap lagi best.xsuka kuah bawang tu.heee

zuliana_me said...

oh my, bunyi ayat last ko mcm seorg pemakan ikan pari yg kejam. haha..

Btw, aku xpenah tgk video tu. Bila nk lepak? ko dtg umah umu 5hb ni? aku dtg, insyaallah.

nuptiles said...

zue : hehe pari sedaplah..xtipu
tgok lah videoe tu mst ko gelis.Ak g kot umah ummu, tgok dlu kalo xbz..

YuNa said...

huda cubala tengok caterer yuna... rasanya harga die mmg murah kot.. hehe ^_6

nuptiles said...

yuna amik caterer sape...pls share..hehe

YuNa said...

ada kat blog yuna.. kat situ ada link katerer tu.. cube tgok ea... die katerer dari gombak... transportation charge die plg murah taw.. 200 je.. yuna tanya yg dkt kajang pon y dekat pon da 300.. huhu