Thursday, August 26, 2010

New Layout

Salam.

Alhamdulillah layout ni buatkan i ada semangat nak buat entry..hehe.baru tau blogger ade button customize ni without copy paste html tu....

Hmm esok nak pi tempah dewan kat Mpkj. harap2 sangatlah ada kosong lagi sebab last time call, still available but that was 2 weeks before...Aih..

ps: Oh baru berani nak letak ticker tu---->:)


3 comments:

Nora a.k.a Aira said...

gud luck dear =)

ZARA said...

cantek pulak ticker tu! tapi maleh nya nak tukar!

nuptiles said...

nora: thanks dear..tapi i lupa yg harini public holiday utk selangor..so xpergi lah..hehe sengal sungguh.

zara: hehe.i tgh cari ticker yg lg simple sbnarnya tp tak jumpa.jumpa yg ni jelah..ni mcm western sgtlah.hehe. ala tukar tcker kan senang je.